19 Февруари 2012
446991
Медальон с гъби
Пилешко с гъби и сметана
Гъби със сметана в гювече
Кавърма от пилешко с гъби
Гъбена супа
Гъбен сос
Задушени гъби
Супа от гъби
Гъби със сметана
Яйца с гъби
Пържоли с гъби и топено сирене
Гъбена супа
500г гъби
2 с.л.масло
2-3 глави лук
1 с.л. брашно
1 л. костен бульон
1 каф.ч. сметана
3 сварени яйца
1 с.л. ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Почистените гъби се нарязват на дребно и се изпържват в масло, заедно със ситно нарязания лук. Сипва се брашното и се запържва. Залива се с бульона, наръсва се с черен пипер, посолява се и се вари, докато гъбите омекнат. Пасира се. Сметаната се разбива и се изсипва в супата. Посолява се, добавят се нарязаните на парченца яйца и се загрява,като се внимава да не заври. Поднася се поръсена с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари