Какво да сготвя с гъби

вход през zajenata.bg
446964

Гъбен сос

60г. сушени гъби
20г. брашно
40г. масло
200г. лук
220г. вода за гъбите
20г. вино
сол

Начин на приготвяне:
Лукът, нарязан на дребно, се пържи в маслото и към него се прибавят предварително сварените гъби. Слага се брашното. Пърженето продължава, като се внимава да не прегори. Полученото се разрежда с бульона, в който са варени гъбите. Сосът ври десетина минути. Опитва се на сол. За да се подсили ароматът на соса, прибавя се 20г. вино.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft