Какво да сготвя с гъби

вход през zajenata.bg
446984

Яйца с гъби

4 яйца
200 г гъби
50 г масло
1 домат
магданоз
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Измитите гъби се нарязват на филийки, и се задушават в маслото, добавят се и обеления и нарязан на дребно домат, още малко се задушават, да остане на мазнина, посоляват се и се изсипват в тавичка намазана с масло. От горе се разчупват яйцата, като се внимава да останат цели. Пече се на фурна до побеляване на яйцата. При поднасяне се ръси с магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft