19 Февруари 2012
446984
Медальон с гъби
Пилешко с гъби и сметана
Гъби със сметана в гювече
Кавърма от пилешко с гъби
Гъбена супа
Гъбен сос
Задушени гъби
Супа от гъби
Гъби със сметана
Яйца с гъби
Пържоли с гъби и топено сирене
Яйца с гъби
4 яйца
200 г гъби
50 г масло
1 домат
магданоз
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Измитите гъби се нарязват на филийки, и се задушават в маслото, добавят се и обеления и нарязан на дребно домат, още малко се задушават, да остане на мазнина, посоляват се и се изсипват в тавичка намазана с масло. От горе се разчупват яйцата, като се внимава да останат цели. Пече се на фурна до побеляване на яйцата. При поднасяне се ръси с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари