19 Февруари 2012
446970
Медальон с гъби
Пилешко с гъби и сметана
Гъби със сметана в гювече
Кавърма от пилешко с гъби
Гъбена супа
Гъбен сос
Задушени гъби
Супа от гъби
Гъби със сметана
Яйца с гъби
Пържоли с гъби и топено сирене
Гъбен сос
60г. сушени гъби
20г. брашно
40г. масло
200г. лук
220г. вода за гъбите
20г. вино
сол
Начин на приготвяне:
Лукът, нарязан на дребно, се пържи в маслото и към него се прибавят предварително сварените гъби. Слага се брашното. Пърженето продължава, като се внимава да не прегори. Полученото се разрежда с бульона, в който са варени гъбите. Сосът ври десетина минути. Опитва се на сол. За да се подсили ароматът на соса, прибавя се 20г. вино.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари