3 Юли 2012
247342
Гювеч с ориз
Гювеч с картофи
Гювеч с телешко
Гювеч със зеленчуци
Гювеч в пръстен съд
Гювеч с наденица
Гювеч с грах и свинско
Гювеч със свинско и зеленчуци
Гювеч със зеленчуци
600 г телешко (свинско) месо, по 250 г домати, пиперки, зеле, картофи и зелен фасул, 2 моркова, парче целина, 1 корен пащърнак, 3 глави лук, 2 скилидки чесън, 2-3 люти пиперчици, 6-7 лъжици мазнина, 1/2 чаша бяло вино, 1 лъжичка червен пипер, магданоз, сол
Нарежете месото на хапки, лука - на филийки, останлите зеленчуци - като за готвене. Сложете в огнеупорен или глинен съд всички продукти, посолете, разбъркайте добре. Похлупете с капак или покрийте плътно с алуминиево фолио. Печете в предварително загрята фурна около 1 ч.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари