Рецепти за ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
247339

Гювеч със зеленчуци

600 г телешко (свинско) месо, по 250 г домати, пиперки, зеле, картофи и зелен фасул, 2 моркова, парче целина, 1 корен пащърнак, 3 глави лук, 2 скилидки чесън, 2-3 люти пиперчици, 6-7 лъжици мазнина, 1/2 чаша бяло вино, 1 лъжичка червен пипер, магданоз, сол

Нарежете месото на хапки, лука - на филийки, останлите зеленчуци - като за готвене. Сложете в огнеупорен или глинен съд всички продукти, посолете, разбъркайте добре. Похлупете с капак или покрийте плътно с алуминиево фолио. Печете в предварително загрята фурна около 1 ч.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft