Рецепти за ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювеч със свинско и зеленчуци
247349

Гювеч със свинско и зеленчуци

свинско месо - 1 кг

олио - 1/2 чаша
лук - 4 глави
домати - 7 - 8
червени чушки - 7 - 8
ориз - 1 чаша
червен пипер - 1 ч.л.
магданоз
сол

Месото се нарязва на по-големи парчета и се пържи в сгорещена мазнина. Изважда се и в същата мазнина се запържва до омекване нарязаният на едри кубчета лук.

Прибавят се 1-2 домата, нарязани на ситно и ястието ври, докато сокът не се изпари. Посолява се, подправя се с червения пипер и се разрежда с гореща вода. Месото се връща в тенджерата и всичко се вари на умерен огън.

Щом месото поомекне, се добавят почистените и нарязани на едро чушки, останалите домати, както и ориза. Ястието се разбърква и се изсипва в гювеч.

Пече на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft