3 Юли 2012
247356
Гювеч с ориз
Гювеч с картофи
Гювеч с телешко
Гювеч със зеленчуци
Гювеч в пръстен съд
Гювеч с наденица
Гювеч с грах и свинско
Гювеч със свинско и зеленчуци
Гювеч с картофи
1 кг картофи, 8 супени лъжици растително масло, 2 глави кромид лук, 2 домата, 1/2 връзка магданоз, 1 кафе на лъжичка червен пипер, 100 г сирене, сол на вкус.
Дребно нарязаните лук и домати се задушават в мазнината. Прибавят се червеният пипер и нарязаните на резенчета или кръгчета картофи. Посоляват се и се разбъркват. Сместа се залива с гореща вода и се пече. Готовото ястие се поднася поръсено с дребно нарязания магданоз и настърганото на ренде сирене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари