Рецепти за ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
247356

Гювеч с картофи

1 кг картофи, 8 супени лъжици растително масло, 2 глави кромид лук, 2 домата, 1/2 връзка магданоз, 1 кафе на лъжичка червен пипер, 100 г сирене, сол на вкус.

Дребно нарязаните лук и домати се задушават в мазнината. Прибавят се червеният пипер и нарязаните на резенчета или кръгчета картофи. Посоляват се и се разбъркват. Сместа се залива с гореща вода и се пече. Готовото ястие се поднася поръсено с дребно нарязания магданоз и настърганото на ренде сирене.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft