3 Юли 2012
247331
Гювеч с ориз
Гювеч с картофи
Гювеч с телешко
Гювеч със зеленчуци
Гювеч в пръстен съд
Гювеч с наденица
Гювеч с грах и свинско
Гювеч със свинско и зеленчуци
Гювеч с наденица
наденица - 3 парчета
картофи - около 1 кг
лук - 3 глави
домати - 6 с.л. доматено пюре
чушки - 2 броя
моркови - 2 броя
мазнина - 1 к.ч.
червен пипер
сол
чубрица
червено вино - 1 ч.ч
Нарежете зеленчуците и наденицата на едри парчета. На дъното на глинен гювеч изсипете половината от мазнината. Изсипете зеленчуците и наденицата и полейте с останалото количество мазнина и доматеното пюре, разтворено в 2 ч.ч. гореща вода.
Добавете подправките на вкус, залейте с виното, объркайте леко и похлупете плътно. Печете гювеча с наденица за 1 час на около 220 градуса.
Може да се направи в малки гювечета или в един голям гювеч.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари