3 Юли 2012
247331
Гювеч с ориз
Гювеч с картофи
Гювеч с телешко
Гювеч със зеленчуци
Гювеч в пръстен съд
Гювеч с наденица
Гювеч с грах и свинско
Гювеч със свинско и зеленчуци
Гювеч с телешко
1 кг телешко месо, 1/2 чаша мазнина, 5-6 моркова, 7-8 зелени камби, 2 корена пащърнак, по 200 г карфиол и зелен фасул, 3-4 домата, 1 лъжичка червен пипер, магданоз, сол, 2 глави лук.
Нарежете лука на филийки, морковите - на колелца, месото - на хапки. Задушете ги в мазнината. Прибавете последователно нарязаните на ивички камби, разделения на розички карфиол, зеления фасул (бланширан), пащърнака, нарязан на кубчета. Като поомекнат зеленчуците, прибавете червения пипер и 1 чаша топла вода, разбъркайте. Покрийте гювеча с обелените и нарязани на филийки домати, поръсете ги с магданоз. Оставете да къкри на тих огън или печете във фурната. Добре е ястието да се приготви в огнеупорен съд.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари