Ястия със свинско на фурна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушено свинско с гъби в гювеч
705088

Задушено свинско с гъби в гювеч

Необходими продукти:

1 кг. свински шол
5-6 глави лук
1 суха червена чушка
1 ч.ч. вино
250г. пушени гърди
500г. гъби
100г. масло
250г. кашкавал
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на малки кубчета и се запържва до зачервяване в масло. Нарязва се лукът, чушката, пушените гърди и гъбите и се слагат в глинено гърне изсипва се виното, посолява се със сол и черен пипер. Запечатва се с тесто и се пече 2 часа на тих огън. Отваря се и се наръсва с настъргания кашкавал, пече се още 5-10 мин.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft