29 Януари 2012
705063
Свинско филе във фурна
Свинско месо в гювечета
Свинско с марината на фурна
Свинско месо със зеленчуци на фурна
Свински джолан с кожичка в гювеч
Свинско на фурна
Задушени свински ролца
Задушено свинско с гъби в гювеч
Месо с картофи и чубрица в гювеч
Свинско месо със зеленчуци
Задушено свинско с гъби в гювеч
Необходими продукти:
1 кг. свински шол
5-6 глави лук
1 суха червена чушка
1 ч.ч. вино
250г. пушени гърди
500г. гъби
100г. масло
250г. кашкавал
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на малки кубчета и се запържва до зачервяване в масло. Нарязва се лукът, чушката, пушените гърди и гъбите и се слагат в глинено гърне изсипва се виното, посолява се със сол и черен пипер. Запечатва се с тесто и се пече 2 часа на тих огън. Отваря се и се наръсва с настъргания кашкавал, пече се още 5-10 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари