29 Януари 2012
705063
Свинско филе във фурна
Свинско месо в гювечета
Свинско с марината на фурна
Свинско месо със зеленчуци на фурна
Свински джолан с кожичка в гювеч
Свинско на фурна
Задушени свински ролца
Задушено свинско с гъби в гювеч
Месо с картофи и чубрица в гювеч
Свинско месо със зеленчуци
Задушени свински ролца
Необходими продукти:
1 кг. свинско месо(филе;котлет или бут)
4-5 моркова
1 глава чесън
1 ч.ч. червено вино
50г. масло/олио
половин ч.ч. вода
200г. сланина
черен пипер
конец
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на филийки с дебелина 1 см. ,леко се начукват, посоляват се с малко сол, черен пипер. На всяка филийка се слага в единия край нарязан на пръчици морков, сланина и чесън увива се на рулце и се стяга с конец. Така приготвените рулца се слагат в гювеч заливат се с червено вино, вода и масло слага се капака и се запечатва с тесто. Пече се на умерена фурна два и половина часа до извирането на водата да остане само на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари