29 Април 2012
134302
Свинско с гъби ПОНЕДЕЛНИК
Риба със зеленчуци на лентички ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с кисело мляко ВТОРНИК
Задушен спанак с мляко ВТОРНИК
Пилешки гулаш СРЯДА
Телешки рулади СРЯДА
Омлет с гъби и шунка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от картофи в микровълнова ЧЕТВЪРТЪК
Пилешко филе със сметана и естрагон ПЕТЪК
Хрупкаво филе в микровълнова ПЕТЪК
Задушен спанак с мляко ВТОРНИК
Продукти:
1 кг спанак
щипка захар
1-2 твърдо сварени яйца
щипка настъргано индийско орехче
черен пипер, сол
Сос:
30 г брашно
30 г масло
150 г прясно мляко
черен пипер, сол
Поставяме добре измития спанак в тенджера, посоляваме, подправяме и задушаваме на тих огън до омекване (без да прибавяме вода). Междувременно приготвяме соса от светла маслена запръжка, която разреждаме с млякото, малко вода и варим. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и прибавяме ситно нарязания или пресован спанак. Сервираме в чинии и поръсваме със ситно нарязаните варени яйца.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари