29 Април 2012
134266
Свинско с гъби ПОНЕДЕЛНИК
Риба със зеленчуци на лентички ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с кисело мляко ВТОРНИК
Задушен спанак с мляко ВТОРНИК
Пилешки гулаш СРЯДА
Телешки рулади СРЯДА
Омлет с гъби и шунка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от картофи в микровълнова ЧЕТВЪРТЪК
Пилешко филе със сметана и естрагон ПЕТЪК
Хрупкаво филе в микровълнова ПЕТЪК
Свинско с гъби ПОНЕДЕЛНИК
500 г свинско месо
500 г пресни гъби
4 бр. големи глави лук
100 мл олио
1 с.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер, сол
В тенджера се налива олиото и се запържва леко нарязаното на хапки месо заедно с червения пипер, черния пипер и чубрицата. Добавят се нарязаните на едро гъби и лук, 100 мл вода и сол. Котлона се намалява до средна степен и се слага капака за 15 минути, след което се увеличава отново до пълното сготвяне на ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари