12 Септември 2013
191486
Червени чушки с кайма и ориз
Червени чушки с гъби и кашкавал
Пилешки гюведжета с червени чушки
Мусака от червени чушки, сирене и яйца
Рецепта за топеница с червени чушки и сирене
Червени печени чушки със сирене и яйца
Печени чушки пане рецепта
Запечени чушки и домати със сирене
Запечени чушки и домати със сирене
15 бр. печени и обелени червени чушки
1 кг смлени домати
300 г сирене
щипка черен пипер, сол
чесън на вкус
1 ч.л. захар
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
магданоз
мазнина
В тиган сгорещяваме мазнина и запържваме чесъна, брашното и червения пипер. Като се позапържат слагаме и смлените домати. Прибавяме и захарта, тя е за смекчаване на киселината от доматите, солта, черния пипер. Като поври и се сгъсти махаме от огъня. В тавичка нареждаме чушките по цялото дъно. Капваме малко мазнина и заливаме с доматения сос отгоре. Слагаме във фурната за около 30 минути на умерен огън. След това поръсваме с натрошено сирене отгоре и слагаме пак леко да се запече отгоре. Когато е готово ястието ръсим със магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари