12 Септември 2013
191424
Червени чушки с кайма и ориз
Червени чушки с гъби и кашкавал
Пилешки гюведжета с червени чушки
Мусака от червени чушки, сирене и яйца
Рецепта за топеница с червени чушки и сирене
Червени печени чушки със сирене и яйца
Печени чушки пане рецепта
Запечени чушки и домати със сирене
Печени чушки пане рецепта
7-8 бр. печени чушки
2 бр. яйца
1/2 ч.ч. брашно
сол
мазнина за пържене
Прави се панировка от яйцата, брашното, сол и подправки по избор. Може да се добави и малко вода, но тогава трябва да се увеличи количеството на брашното - да се получи гъста смес. Преди да се потопи чушката в панировката се овалва в брашно или галета за да не се отлепи мократа панировка. Слагат се една по една потопени в панировката и се пържат до златисто.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари