24 Ноември 2012
224600
Сарми с прясно зеле
Спанак с ориз
Макарони с домати
Супа със зеленчуци
Зелен боб
Ориз със зеленчуци
Гъби със зеленчуци
Селски картофи
Постна супа с леща
Зелен боб
около 500 гр. зелен боб
1 глава лук
1 морков
1 чушка
2 домата
2 ч.л. червен пипер
2 с.л. брашно
сол, черен пипер, чубрица
джоджен и пресен магданоз
Зеленият боб се почиства, нарязва и измива с гореща вода. Лукът, морковът и чушката се режат на ситно. В малко мазнина се задушават лукът, морковът и чушката с малко сол. Прибавя се зеленият фасул. Задушава се и се добавя червеният пипер. Налива се с вода, колкото да го покрие. Доматите се настъргват и когато бобът е вече омекнал, се прибавят към ястието заедно с подправките. Оставя се да се свари напълно и се прибавя размитото с малко вода брашно. Връща се на котлона, колкото да заври. Поръсва се с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари