Постни ястия рецепти

вход през zajenata.bg
224600

Зелен боб

около 500 гр. зелен боб
1 глава лук
1 морков
1 чушка
2 домата
2 ч.л. червен пипер
2 с.л. брашно
сол, черен пипер, чубрица
джоджен и пресен магданоз

Зеленият боб се почиства, нарязва и измива с гореща вода. Лукът, морковът и чушката се режат на ситно. В малко мазнина се задушават лукът, морковът и чушката с малко сол. Прибавя се зеленият фасул. Задушава се и се добавя червеният пипер. Налива се с вода, колкото да го покрие. Доматите се настъргват и когато бобът е вече омекнал, се прибавят към ястието заедно с подправките. Оставя се да се свари напълно и се прибавя размитото с малко вода брашно. Връща се на котлона, колкото да заври. Поръсва се с магданоз.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft