Постни картофи с праз
Запечени картофи с билки
Тиквички на скара
Пълнени домати рецепта
Постни картофи с крах
Сарми от лапад и ориз
Зрял боб с маслини в гювече
Постни чушки с доматен сос
Зрял боб с маслини в гювече
боб 2 ч.ч. зрял фасул
праз 3 стръка
олио 1 ч.ч.
сол
черен пипер
маслини10 броя, без костилки
червен пипер1 ч.л.
Сварете фасула във вода. Изчистете и нарежете праза и го запържете в 5-6 с.л. олио. Овкусете го със сол и черен пипер. Разпределете в гювечета половината зрял фасул , а отгоре разпределете праза.
Във всяко гювеч сложете по 3-4 нарязани маслини и покрийте с останалия фасул. Залейте гювечетата с малко от бульона на боба и запържения в 1 к.ч. олио червен пипер.
Гювечетата се пекат около 40 минути на силна фурна.
Прекрасно постно ястие за Великденските пости!
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари