Постни картофи с праз
Запечени картофи с билки
Тиквички на скара
Пълнени домати рецепта
Постни картофи с крах
Сарми от лапад и ориз
Зрял боб с маслини в гювече
Постни чушки с доматен сос
Сарми от лапад и ориз
листа от лапад 30 бр.
ориз 150 гр.
гъби 100 гр.
моркови 1 бр.
пресен лук 3 стръка
джоджен 1/ 2 връзка
сол
черен пипер
олио
Измитите листа се попарват за 1 - 2 минути и се оставят да изстинат.
Ситно нарязаният лук се задушава в олио заедно с настъргания морков и ситно нарязаните гъби. Добавя се оризът и леко се запържва, докато стане стъклен. После се долива една ч. ч. вода и се вари, докато оризът поеме течността. Малко преди плънката да се свали от огъня, се добавят подправките.
От листата се завиват сарми и се редят в тенджера. Затискат се с чиния, заливат се с вода и се варят на слаб огън около половин час.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари