Постни картофи с праз
Запечени картофи с билки
Тиквички на скара
Пълнени домати рецепта
Постни картофи с крах
Сарми от лапад и ориз
Зрял боб с маслини в гювече
Постни чушки с доматен сос
Пълнени домати рецепта
домати 220 гр.
гъби50 гр.
ориз40 гр.
лук1 глава
масло25 гр.
магданоз5 гр.
черен пипер2 гр.
сол1 гр.
Отрязва се капачето на доматите, а вътрешността им се издълбава.
Нарязаните на ситно предварително почистени гъби и лук се задушават в част от мазнината и малко вода. Когато водата се изпари, се прибавя оризът и се пържи около 5 - 6 мин.
Прибавя се солта, вътрешността на доматите, магданоз, черния пипер и вода, необходима за набъбването на ориза. Когато оризът поеме водата, със сместа се пълнят издълбаните средно големи домати.Похлупват се с капачетата си, подреждат се в тава, поливат се с останалата мазнина и се пекат.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари