Лесни рецепти за постите

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зрял боб с маслини в гювече
179573

Зрял боб с маслини в гювече

боб 2 ч.ч. зрял фасул
праз 3 стръка
олио 1 ч.ч.
сол
черен пипер
маслини10 броя, без костилки
червен пипер1 ч.л.
Сварете фасула във вода. Изчистете и нарежете праза и го запържете в 5-6 с.л. олио. Овкусете го със сол и черен пипер. Разпределете в гювечета половината зрял фасул , а отгоре разпределете праза.
Във всяко гювеч сложете по 3-4 нарязани маслини и покрийте с останалия фасул. Залейте гювечетата с малко от бульона на боба и запържения в 1 к.ч. олио червен пипер.
Гювечетата се пекат около 40 минути на силна фурна.
Прекрасно постно ястие за Великденските пости!

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft