19 Декември 2012
165906
Как се пече Коледна пуйка
Още един съвет, как да опечем пуйка за Коледа
Плънка за Коледна пуйка с кестени
Плънка за Коледна пуйка с булгур
Плънка за Коледна пуйка с ядки
Плънка за Коледна пуйка с ябълки и ядки
Италианска плънка за Коледна пуйка
Плънка за Коледна пуйка с хляб
Плънка за Коледна пуйка с картофи
Плънка за Коледна пуйка с кестени
Вкусна Коледна Пуйка
Коледна пуйка на фурна
Италианска плънка за Коледна пуйка
8 порции
1 франзела, престояла 24 часа, нарязана на кубчета
8 лазбити яйца
1 ч.ч. накълцан шам-фъстък
150 г прошуто
150 г. накълцан луканков салам
110 г накълцан салам тип пеперони
455 г моцарела нарязана на кубчета
25 г настърган пармезан
2 с.л. накълцан магданоз
черен пипер на вкус
Поставете кубчетата хляб в голяма купа и напръскайте с вода докато станат влажни. Добавете яйцата, шам-фъстъка, прошутото, двата вида салам, моцарелата, пармезана, магданоза и овкусете с пипера. Разбъркайте добре
Поставете плънката в намазнена тавичка и печете, без да покриете на 190 градуса за 35 до 45 минути.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари