29 Март 2012
71017
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Йоркширски пудинг
600 мл прясно мляко
2 бр. яйца
120 г брашно
черен пипер
сол
олио
Разбитите яйца се поставят в пресятото брашно, прибавят се на части млякото, черен пипер, сол и сместа се оставя да престои един час. Разбърква се тестото, изсипва се в квадратна тавичка за печене със силно сгорещено олио и се пече в горната част на много гореща фурна 25—30 минути. Пудинга се нарязва на квадратчета и се поднася веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари