19 Февруари 2012
446970
Медальон с гъби
Пилешко с гъби и сметана
Гъби със сметана в гювече
Кавърма от пилешко с гъби
Гъбена супа
Гъбен сос
Задушени гъби
Супа от гъби
Гъби със сметана
Яйца с гъби
Пържоли с гъби и топено сирене
Кавърма от пилешко с гъби
1 кг. пилешко месо без кокал
300 гр. пресни гъби
един буркан от 0,700 гр. печени белени чушки
500 гр. белени домати
три средно големи глави лук
250 гр. бяло вино
Начин на приготвяне:
Запържва се месото до златисто, добавят се лука на филийки, изчистените гъби нарязани на филийки отново. Добавят се чушките, доматите и всичко това се задушава добре. След това се слага бялото вино и вода също колкото виното. Вари се на бавен огън докато соса не придобие средна гъстота. Сервира се топло с нарязан джоджен, пресен пожелание.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари