Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кавърма със свинско и гъби
127461

Кавърма със свинско и гъби

500 г свински шол
50 мл олио
400 г кромид лук
250 г гъби
50 мл бяло вино
сол
черен пипер
чубрица
магданоз

• Нарязаното месо се изпържва в мазнината.
• Прибавя се нарязаният на филийки лук.
• След като омекне лукът, се добавят гъбите,, нарязани на филийки, и виното.
• Ястието се посолява, поръсват се с едро мления черен пипер и ситно нарязания магданоз и чубрица.
• Кавърмата се задушава, докато стане на мазнина.
• За гарнитура : задушен в масло ориз.  

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft