Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Кавърма със сухи смокини и свинско
400 г свинско месо
3-4 с. л. олио
сол на вкус
1 с. л. червен пипер
1 ч. л. смлян черен пипер
1 с. л. чесън на прах
джинджифил на вкус
2 стръка праз
2 глави кромид лук
100 г сушени смокини
1 ч. ч. бяло вино
лимонов сок на вкус
Приготвяне:
• Месото се нарязва на средно големи парчета и се запържва в загрятото олио.
• Подправя се на вкус, като се натрива със сол, червен и черен пипер и чесън на прах.
• Прибавят се нарязаните на дребно праз и кромид и ястието се задушава под капак.
• Слагат се предварително изкиснатите във вода, отцедени и едро нарязани смокини и задушаването продължава още 5 минути.
• Налива се виното и смокиновата кавърма се оставя да ври, докато остане само на мазнина.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари