Какво да сготвя в неделя за закуска,обед и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
534515

Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД

1 кг свинско месо
3 глави лук
2 бр. моркови
6-7 бр. гъби печурки
400 г домати от консерва
2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
2 бр. дафинов лист
сол
2 с.л. брашно

Месото се нарязва на парчета и се задушава с малко олио и вода за около час. Прехвърля се в пръстен гювеч. Добавят се нарязаните на едро лук и морков, гъби, домати, подправките и 2 ч.ч. вода. Захлупва се с капака се пече час и половина на 200 С. Сервира се със сварен ориз или картофено пюре.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft