1 Април 2012
534515
Хрупкави пай-бюреци ЗАКУСКА
Пантофки изненада ЗАКУСКА
Бърза топла закуска с франзела ЗАКУСКА
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
Сръбска плескавица ОБЯД
Огретен с картофи и сирене ОБЯД
Бърза скумрия с домати ВЕЧЕРЯ
Яхния с картофи, грах и тиквички ВЕЧЕРЯ
Постен Манастирски гювеч ВЕЧЕРЯ
Кавърма с гъби в гювеч ОБЯД
1 кг свинско месо
3 глави лук
2 бр. моркови
6-7 бр. гъби печурки
400 г домати от консерва
2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
2 бр. дафинов лист
сол
2 с.л. брашно
Месото се нарязва на парчета и се задушава с малко олио и вода за около час. Прехвърля се в пръстен гювеч. Добавят се нарязаните на едро лук и морков, гъби, домати, подправките и 2 ч.ч. вода. Захлупва се с капака се пече час и половина на 200 С. Сервира се със сварен ориз или картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари