Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
127461

Кавърма с пилешко

500 г пилешко филе
150 г гъби
2 глави кромид лук
1 скилидка чесън
1 чушка
1 с. л. доматено пюре
200 мл пилешки бульон

75 мл червено вино
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. захар
смлян черен пипер
щипка суха целина
1 дафинов лист
1 ч. л. нишесте
Приготвяне:

• Пилешкото филе се нарязва на малки парчета.
• Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци, чесънът на ситно.
• Чушката се почиства от семената и се нарязва на ивици.
• Всичките продукти се поставят в тенджерата.
• След като заври ястието, котлонът се намалява на слабо.
• Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути.
• Прибавя се дафиновият лист и ястието се готви още 7-8 минути.
• Сосът се сгъстява с 1 ч. л. нишесте.
• Кавърмата с пилешко се поднася с картофено пюре или варен ориз. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft