23 Септември 2012
116961
Как да замесваме тесто с мая
Как да накараме по-бързо да втаса тестото
Как да прибавяме разбити на прах белтъци
На каква температура се пекат сладкиши и торти
Как да постъпим, ако сладкишът е прегорял
Защо да избягваме алуминиеви съдове
Как да замесваме тесто с мая
Когато се замесва тесто, замесено с мая, ръцете се намазват с разтопено масло или с растително масло, за да не полепва тестото по тях. За да се получи по-леко и пръхкаво тесто, брашното преди замесването се пресява. Когато се замесва тесто с мас, за да се отстрани миризмата и се прибавят 1-2 супени лъжици лимонов сок.
Полезни съвети в кухнята
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари