23 Септември 2012
116954
Как да замесваме тесто с мая
Как да накараме по-бързо да втаса тестото
Как да прибавяме разбити на прах белтъци
На каква температура се пекат сладкиши и торти
Как да постъпим, ако сладкишът е прегорял
Защо да избягваме алуминиеви съдове
Как да прибавяме разбити на прах белтъци
Когато се прибавят разбити на сняг белтъци към тесто, сместта се разбърква много леко, за да не се измести погълнатият от белтъците въздух. В противен случай тестото ще спадне. Меко тесто се раточва по-лесно, ако се покрие с пергаментова хартия и се отънява със затоплена дебела точилка или с бутилка, пълна със затоплена вода.
Полезни съвети в кухнята
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари