23 Септември 2012
116954
Как да замесваме тесто с мая
Как да накараме по-бързо да втаса тестото
Как да прибавяме разбити на прах белтъци
На каква температура се пекат сладкиши и торти
Как да постъпим, ако сладкишът е прегорял
Защо да избягваме алуминиеви съдове
На каква температура се пекат сладкиши и торти
Торти, сладкиши и кейкове се пекат в умерено силна фурна. Вратата на фурната не се отваря през първите 15 минути. Сладкиши с глазура от белтъци се пекат в слаба фурна, за да не прегори глазурата. Сладкиш или кейк след изпичането им не се държат във формата, а се обръщат веднага върху кърпа и се оставят така докато изстинат.
Полезни съвети в кухнята
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари