23 Септември 2012
116961
Как да замесваме тесто с мая
Как да накараме по-бързо да втаса тестото
Как да прибавяме разбити на прах белтъци
На каква температура се пекат сладкиши и торти
Как да постъпим, ако сладкишът е прегорял
Защо да избягваме алуминиеви съдове
Как да постъпим, ако сладкишът е прегорял
Ако сладкишът е прегорял, слад като изстине напълно, той се остъргва внимателно със ситно ренде. Остърганото място се поръсва с пудра захар или се покрива с крем. За по-голяма устойчивост на сиропираните торти долният пласт се напоява по-слабо със сироп. Разбиването на яйцата трябва да става в съвършено сух бакърен или стъклен съд.
Полезни съвети в кухнята
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари