17 Февруари 2013
68630
Как е създадена Макробиотичната диета
Зърното в основата на Макробиотичната диета
Позволени и забранени храни при макробиотичната диета
Храненето при Макробиотичната диета
Как да се приготвят ястията от Макробиотичната диета
Примерно меню за Макробиотична диета
Как е създадена Макробиотичната диета
Пълните закони на макробиотиката са разработени преди повече от 100 години, от Жорж Осава, и до днес тяхното приложение се радва на голяма популярност. Макробиотичната диета е свързана с древната китайска медицина, стреми се да осигури равновесие на силите Ин и Ян, от които зависят нашето здраве, щастие и благополучие.
Това може да се постигне чрез избягване на неестествени храни за сметка на необработените храни. Избягваме преработената храна, за сметка на органичната храна от естествени ферми. Всяко хранене трябва да съдържа близки вкусове: кисело, сладко, люто и солено. Много внимателно подбираме храните, за да обезпечат всички необходими хранителни вещества, тъй като е забранен приемът на витамини и хранителни добавки.
Диета
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари