17 Февруари 2013
68618
Как е създадена Макробиотичната диета
Зърното в основата на Макробиотичната диета
Позволени и забранени храни при макробиотичната диета
Храненето при Макробиотичната диета
Как да се приготвят ястията от Макробиотичната диета
Примерно меню за Макробиотична диета
Храненето при Макробиотичната диета
Много е важно, ако можем - по възможност – да ядем повечето продукти цели, тъй като единствено като цели запазват правилните пропорции хранителни вещества, тоест белтъчини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерални соли. Като цели продукти макробиотиката приема зеленчуците и плодовете. Тези, които не могат да се консумират цели, трябва да се използват изцяло. Това означава, че напр. изрязаните части (семена, семки) на ябълката или крушата трябва да се сварят, а сокът от тях, да се използва, като компот или основа за кисел. Костилките на сините сливи или кайсиите, след изсушаване може да се счупят и съдържанието на черупките да се използва вместо бадеми.
Диета
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари