24 Март 2013
160820
Постни картофи с грах
Зеле с картофи
Сарми от картофи и грах
Постен боб с алабаш и картофи
Постни картофи с чесън яхния
Постни картофи в кисел сос
Картофи, задушени със зеленчуци
Картофи с магданоз
Постна леща с картофи
Картофи, задушени със зеленчуци
Продукти за 4 порции: 7-8 картофа, 3 глави лук, 3 с.л. олио, 3 пиперки, 4 домата, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, черен пипер, сол.
Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на тънки филийки, картофите - на едри парчета, чушките - на тънки ивички, а доматите разрязваме на четири. Загряваме олиото в отворена тенджера под налягане и запържваме лука и картофите. Наливаме 4-5 с.л. вода, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Прибавяме пиперките и доматите. Затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим 15 мин. Готовото ястие поръсваме със ситно нарязания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари