24 Март 2013
160825
Постни картофи с грах
Зеле с картофи
Сарми от картофи и грах
Постен боб с алабаш и картофи
Постни картофи с чесън яхния
Постни картофи в кисел сос
Картофи, задушени със зеленчуци
Картофи с магданоз
Постна леща с картофи
Зеле с картофи
Продукти за 4 порции: 2 глави лук, 500 г прясно зеле, 500 г картофи, 3-4 домата, 2 дафинови листа, 2 счукани пъпки карамфил, 1 ч.л. червен пипер, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.
Нaчин на приготвяне: Запържваме в олио ситно нарязания лук. Прибавяме ситно нарязаното зеле, дафиновите листа, счукания в хаванче карамфил, червения и черен пипер. По желание можем да добавим и лютиво чушле. Наливаме 1 ч.ч. топла вода и задушаваме на умерен огън, докато зелето започне да омеква. Тогава слагаме нарязаните на малки кубчета картофи и обелените и настъргани домати. Посоляваме и продължаваме да задушаваме вече на тих огън, докато зелето омекне напълно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари