24 Март 2013
160812
Постни картофи с грах
Зеле с картофи
Сарми от картофи и грах
Постен боб с алабаш и картофи
Постни картофи с чесън яхния
Постни картофи в кисел сос
Картофи, задушени със зеленчуци
Картофи с магданоз
Постна леща с картофи
Картофи с магданоз
Продукти за 4 порции: 1 кг картофи , 1 глава лук, 3-4 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 1 връзка магданоз, сол.
Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и 2-3 с.л. вода. Прибавяме картофите, нарязани на едри кубчета, и ги обръщаме 2-3 пъти в мазнината. Поръсваме с препеченото брашно и червения пипер, наливаме топла вода колкото да покрие картофите и посоляваме. Варим на умерен огън. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари