Постни ястия с картофи

вход през zajenata.bg
160812

Картофи с магданоз

Продукти за 4 порции: 1 кг картофи , 1 глава лук, 3-4 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 1 връзка магданоз, сол.

Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и 2-3 с.л. вода. Прибавяме картофите, нарязани на едри кубчета, и ги обръщаме 2-3 пъти в мазнината. Поръсваме с препеченото брашно и червения пипер, наливаме топла вода колкото да покрие картофите и посоляваме. Варим на умерен огън. Преди да свалим от огъня, поръсваме със ситно нарязан магданоз.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft