9 Февруари 2012
320764
Супа от праз с картофи
Супа топчета
Зелева супа
Пилешка супа
Картофена крем супа
Шкембе чорба
Лесна пилешка супа
Пилешка супа с фиде и картофи
Крем - супа от целина и картофи
Зеленчукова супа със застройка
Крем супа
Супа от леща
Крем супа
Порции: 4 порции
Необходимо време: 40 мин.
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
2 моркова
4 картофа
1 червена пиперка
магданоз или копър
сол
черен пипер
заквасена сметана
Начин на приготвяне:
След като почистим зеленчуците (тиквичката, морковите, картофите и пиперката) ги нарязваме на едро. Варим ги в 1 л. вода на котлона. След 20 - 25 мин. опитваме дали са сварени. Ако са изваждаме внимателно пиперките и ги отделяме от ципата им. След което ги слагаме отново в супата. Добавяме магданоз на ситно или копър, сол, чер пипер. Внимателно пасираме докато е още топла. По желание добавяме заквасена сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари