9 Февруари 2012
320718
Супа от праз с картофи
Супа топчета
Зелева супа
Пилешка супа
Картофена крем супа
Шкембе чорба
Лесна пилешка супа
Пилешка супа с фиде и картофи
Крем - супа от целина и картофи
Зеленчукова супа със застройка
Крем супа
Супа от леща
Супа топчета
Необходими продукти:
250 г. кайма
2 с.л. ориз
1 гл. лук
2 моркова
1 ч.ч. фиде
1 настърган домат (доматен сос, пюре)
целина
магданоз
1 с.л. брашно
1 яйце
1 с.л. кисело (прясно) мляко
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Настържете лука, морковите и целината и ги сложете да врят на тих огън, в 2л вода. В това време омесете каймата с измития ориз и черен пипер, направете малки топченца и ги оваляйте в брашно. Пуснете ги при зеленчуците, след 10 мин. добавете домата и фидето. Разбийте яйцето с млякото и изсипете в супата, като бъркате непрекъснато, поръсете с магданоз и махнете от огъня.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари