30 Ноември 2012
398205
Курабийки с мармалад и орехи
Курабийки с канела
Курабийки с орехи
Курабийки със свинска мас
Курабийки Класик
Коледни курабийки
Курабийки с масло и жълтъци
Лесни костенурки курабийки
Курабийки с орехи
240 г смлени орехи, 180 г пудра захар, 420 г брашно, 300 мл олио, ванилия.
Смлените орехи, захарта и брашното се размесват много добре. Налива се по малко олио и се омесва тесто, от което се правят топчета или се разточва по-дебела кора, и се изрязват с формички във вид на сърце. Пекат се в намазана и посипана с брашно тава в умерена фурна. Ръсят се с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари