30 Ноември 2012
398197
Курабийки с мармалад и орехи
Курабийки с канела
Курабийки с орехи
Курабийки със свинска мас
Курабийки Класик
Коледни курабийки
Курабийки с масло и жълтъци
Лесни костенурки курабийки
Коледни курабийки
2 и 1/2 ч. ч. брашно
1 бр. ванилия
1 бр. яйце
1/2 ч. ч. пудра захар
1 ч. ч. меко краве масло (не разтопено)
• Мекото масло смесваме с пудрата захар до получаване на пухкава смес.
• След това прибавяме яйцето и ванилията.
• Отново разбъркваме.
• Най-накрая прибавяме брашното докато получим хомогенна смес.
• След това с така полученото тесто напълваме шприц и с подходяща формичка шприцоваме в тава, застлана с хартия за печене.
• Печем в умерена фурна(на около 180-200 градуса) докато порозовеят.
• Готовите курабийки оставяме да изстинат и след това украсяваме по желание(шоколад, захарни пръчици, кокосови стърготини).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари