Сладкиш с ябълки и тиква
Пълнено свинско бутче
Свински ребра с кисело зеле
Кървавица рецепта
Баница с готови кори
Ошав за Ивановден
Стар боб рецепта
Варено жито
Кървавица рецепта
2 кг свиснко месо (обрезки)
1 бр. бял дроб
3 л кръв от прасе
4 стъка праз лук
черен пипер на зърна
бахар на зърна
1 ч.л. кимион
дебели свински черва
4 с .л. сол
Обрезките, белият дроб и лукът се накълцват на дребно, осоляват се и се подправят със смления кимион, черен пипер и бахар. Прибавя се кръвта от закланото прасе, предварително осолена и се разбърква. С тази смес се пълнят почистените черва, връзват се и се бодват на няколко места с игла. Варят се на тих огън до готовност - при дупчене с игла от тях да не изтича сок. Отцеждат се и се окачват на хладно и проветриво място.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари