Какво да сложим на трапезата на Ивановден

вход през zajenata.bg
83584

Кървавица рецепта

2 кг свиснко месо (обрезки)
1 бр. бял дроб
3 л кръв от прасе
4 стъка праз лук
черен пипер на зърна
бахар на зърна
1 ч.л. кимион
дебели свински черва
4 с .л. сол

Обрезките, белият дроб и лукът се накълцват на дребно, осоляват се и се подправят със смления кимион, черен пипер и бахар. Прибавя се кръвта от закланото прасе, предварително осолена и се разбърква. С тази смес се пълнят почистените черва, връзват се и се бодват на няколко места с игла. Варят се на тих огън до готовност - при дупчене с игла от тях да не изтича сок. Отцеждат се и се окачват на хладно и проветриво място. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft