12 Март 2012
293028
Мексиканската салата
Картофи с нахут и домати
Мароканска салата
Гуакамоле
Дип от авокадо
Постна салата
Чесново-орехова разядка
Салата с нахут
Салата с картофи и червени чушки
Арабска салата с кус кус
Мексиканската салата
•червен боб от консерва
•царевица от консерва
•печени червени чушки
•сурови червени чушки
•праз лук
•сос чили
•пресен лук
•сол
•царевични питки такос по желание
Смесват се бобът, царевицата, нарязаните на тънки и къси ивички чушки и нарязаният на много ситно праз лук. Овкусява се със сол, добавя се чили сос на вкус и се разбърква леко. Пресния лук се накусва на стръкчета с дължина 5 см. Ако се използват питки такос, първо се затоплят на тиган да омекнат и веднага след това се завиват във формата на купички. Пълнят се със салата. Вместо питки може да се използват обикновени купички
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари