12 Март 2012
292956
Мексиканската салата
Картофи с нахут и домати
Мароканска салата
Гуакамоле
Дип от авокадо
Постна салата
Чесново-орехова разядка
Салата с нахут
Салата с картофи и червени чушки
Арабска салата с кус кус
Чесново-орехова разядка
* 1 ч.ч. изчистени орехови ядки
* 2-3 бр. сухари (6 с.л. галета)
* 1 голяма глава чесън
* 2-3 с.л. зехтин
* сол
Смилат се орехите, сухара се счуква на ситно. Чесновите скилидки се изчистват и пасират. Всички продукти се смесват в дълбок съд. Посолява се и се добавя зехтина. Пресова се с пасатор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари