12 Март 2012
292956
Мексиканската салата
Картофи с нахут и домати
Мароканска салата
Гуакамоле
Дип от авокадо
Постна салата
Чесново-орехова разядка
Салата с нахут
Салата с картофи и червени чушки
Арабска салата с кус кус
Гуакамоле
1 авокадо
1/2 люта чушка
1/2 малка глава кромид лук
1 с. л. лимонов сок
5-6 стръка къдрав магданоз
сол
Приготвяне:
• Авокадото се срязва на половинки.
• Маха се костилката и кората.
• Нарязва се на кубчета 1х1 см.
• Отстраняват се семките на лютата чушка и се нарязва на ситно.
• Лукът и магданоза се наситняват и се прибавят при авокадото.
• С помощта на дървена лъжица се намачква грубо сместа.
• Подправя се със сол и лимонов сок.
• Гуакамолето се оставя да престои 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари