Бързи рецепти за гости

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Месо по френски с картофи за гости
650879

Месо по френски с картофи за гости

Нарязва се 500 г месо – телешко или свинско, нарязват се 5 едри картофа, 1 глава лук и се редят на слоеве. Поръсва се с настърган кашкавал и се залива с малко майонеза, пече се до златисто. Подправя се с черен пипер, сол и зелени подправки.

За вегетарианци или във вид на гарнитура сгответе картофи с лук. Нарежете 2 глави лук на кръгчета и леко запържете в масло, добавете 5 супени лъжици брашно и 500 мл бульон.

Сварете 1 кг картофи, обелете ги и ги нарежете на кръгчета. Добавете ги в соса, посолете и поръсете с черен пипер и оставете да се задушат на силен огън пет минути. Поръсете със зелени подправки и поднесете горещо. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft