2 Март 2012
650872
Свинско месо соте за гости
Спагети с пиле за гости
Сандвичи с прошуто и гауда
Английски миш-маш за гости
Италиански сандвичи за гости
Месо по френски с картофи за гости
Бързи картофи с бекон за гости
Свински ребра със зеленчуци
Бързо ястие за гости
Месо по френски с картофи за гости
Нарязва се 500 г месо – телешко или свинско, нарязват се 5 едри картофа, 1 глава лук и се редят на слоеве. Поръсва се с настърган кашкавал и се залива с малко майонеза, пече се до златисто. Подправя се с черен пипер, сол и зелени подправки.
За вегетарианци или във вид на гарнитура сгответе картофи с лук. Нарежете 2 глави лук на кръгчета и леко запържете в масло, добавете 5 супени лъжици брашно и 500 мл бульон.
Сварете 1 кг картофи, обелете ги и ги нарежете на кръгчета. Добавете ги в соса, посолете и поръсете с черен пипер и оставете да се задушат на силен огън пет минути. Поръсете със зелени подправки и поднесете горещо.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари